româna english francaise

Bibliografie

Autor ↑ Titlu Editura An
Christian Schonborn
Icoana lui HristosAnastasia1996
Constantine Cavarnos
Ghid de iconografie bizantina
Sophia2009
Dionisie din Furna
Erminia picturii bizantine
Sophia2000
Egon Sendler
Icoana, chipul nevazutului
Sophia2009
Leonid Uspensky
Vladimir Lossky
Calauziri in lumea icoanei
Sophia2003
Leonid Uspensky
Teologia icoanei in Biserica OrtodoxaAnastasia1994
Leonid Uspensky
IconostasulAnastasia1994
Paul Evdokimov
Arta icoanei - o teologie a frumusetiiMeridiane1992
Serghei Bulgakov
Icoana si cinstirea Sfintelor Icoane
Anastasia2000
Sf. Ioan Damaschin
Despre sfintele icoane: Trei apologii impotriva celor care ataca sfintele icoaneCrestwood1980
Sf. Teodor Studitul
Iisus Hristos - Prototip al Icoanei Sale
Deisis1994
Sorin Dumitrescu
Noi si icoana
Anastasia2010
Vladimir Lossky
Vederea lui Dumnezeu
Deisis1995